Konsumentenseitige Akzeptanz von Lebensmittelzusatzstoffen : Identifikation von Akzeptanztreibern im Kontext der Gewinnung von Lebensmittelzusatzstoffen aus Nebenströmen der Lebensmittelverarbeitung
Year of publication: |
[2017]
|
---|---|
Authors: | Albertsen, Levke ; Wiedmann, Klaus-Peter |
Institutions: | Leibniz Universität Hannover / Lehrstuhl Marketing und Management (M2) (publisher) |
Publisher: |
Hannover : Marketing & Management, Leibniz Universität Hannover |
Subject: | Lebensmittelzusatzstoff | Food additive | Verbrauchereinstellung | Consumer attitudes | Innovationsakzeptanz | Innovation adoption | Messung | Measurement | Zusatzstoff |
Description of contents: | Table of Contents [d-nb.info] |
-
Compendium of food additive specifications
(1992)
-
Hübinger, Tina, (2005)
-
Consumers, meat and animal products : policies, regulations and marketing
Centner, Terence J., (2019)
- More ...
-
Wiedmann, Klaus-Peter, (2011)
-
Official sports sponsorship fortress vs ambush marketing attack
Schmidt, Steffen, (2018)
-
Circular Economy in Familienunternehmen: Herausforderungen, Lösungsansätze und Handlungsempfehlungen
Albertsen, Levke, (2021)
- More ...