Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? Von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Year of publication: |
2012
|
---|---|
Authors: | Böl, Gaby-Fleur |
Published in: |
Vierteljahrshefte zur Wirtschaftsforschung. - Berlin : Duncker & Humblot, ISSN 1861-1559. - Vol. 81.2012, 4, p. 183-198
|
Publisher: |
Berlin : Duncker & Humblot |
Subject: | Food safety | risk perception | dioxin | EHEC | risk communication |
Type of publication: | Article |
---|---|
Type of publication (narrower categories): | Article |
Language: | German |
Other identifiers: | 10.3790/vjh.81.4.183 [DOI] 796254850 [GVK] hdl:10419/99732 [Handle] RePEc:diw:diwvjh:81-4-12 [RePEc] |
Classification: | I0 - Health, Education, and Welfare. General ; I18 - Government Policy; Regulation; Public Health ; Q18 - Agricultural Policy; Food Policy |
Source: |
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko?: von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? : von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
-
Balcombe, Kelvin G., (2009)
- More ...
-
Kurzenhäuser, Stephanie, (2010)
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? : von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? : von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
- More ...