Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? : von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Year of publication: |
2012
|
---|---|
Authors: | Böl, Gaby-Fleur |
Published in: |
Vierteljahrshefte zur Wirtschaftsforschung. - Berlin : Duncker & Humblot, ISSN 1861-1559, ZDB-ID 2096606-4. - Vol. 81.2012, 4, p. 183-198
|
Subject: | Food safety | risk perception | dioxin | EHEC | risk communication |
Extent: | graph. Darst. |
---|---|
Type of publication: | Article |
Type of publication (narrower categories): | Aufsatz in Zeitschrift ; Article in journal |
Language: | German |
Notes: | Systemvoraussetzung: Acrobat Reader |
Other identifiers: | 10.3790/vjh.81.4.183 [DOI] hdl:10419/99732 [Handle] |
Classification: | I00 - Health, Education, and Welfare. General ; I18 - Government Policy; Regulation; Public Health ; Q18 - Agricultural Policy; Food Policy |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? Von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko?: von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
-
Examining Our Food Consumption Practices for Better Health and Well-Being
Hellier, Dawn, (2012)
- More ...
-
Kurzenhäuser, Stephanie, (2010)
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? Von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
-
Lebensmittel als Sicherheitsrisiko? : von gefühlten und tatsächlichen Risiken
Böl, Gaby-Fleur, (2012)
- More ...