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Fleischwaren 121 Meat product 114 Konsumentenverhalten 54 Consumer behaviour 50 Fleisch 44 Meat 43 Fleischwirtschaft 32 Meat industry 31 Deutschland 26 Fleischmarkt 24 Meat market 24 Germany 23 Lebensmittelkonsum 16 Food consumption 15 Warenkennzeichnung 13 Product labelling 11 Designation of origin 10 Herkunftsbezeichnung 10 Lebensmittelsicherheit 10 USA 10 Animal husbandry 9 Dairy product 9 Food 9 Lebensmittel 9 Milchprodukt 9 Tierhaltung 9 Food safety 8 United States 8 Zahlungsbereitschaftsanalyse 8 Demand 7 Demand system 7 Eating habit 7 Ernährungsverhalten 7 Food retailing 7 Konsum 7 Lebensmitteleinzelhandel 7 Nachfragesystem 7 Russia 7 Russland 7 Willingness to pay 7
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Free 25 Undetermined 19
Type of publication
All
Article 63 Book / Working Paper 61
Type of publication (narrower categories)
All
Article in journal 51 Aufsatz in Zeitschrift 51 Graue Literatur 23 Non-commercial literature 23 Working Paper 13 Arbeitspapier 11 Aufsatz im Buch 9 Book section 9 Hochschulschrift 5 Thesis 5 Aufsatzsammlung 4 Article 3 Amtsdruckschrift 2 Case study 2 Collection of articles of several authors 2 Fallstudie 2 Government document 2 Sammelwerk 2 Bibliografie enthalten 1 Bibliography included 1 Conference paper 1 Konferenzbeitrag 1 Research Report 1
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Language
All
English 85 German 30 Russian 5 French 2 Italian 1 Undetermined 1
Author
All
Alston, Julian Mark 3 Hartl, Jochen 3 Treich, Nicolas 3 Albisu Aguado, Luis Miguel 2 Anders, Sven 2 Andor, Mark Andreas 2 Branscheid, Wolfgang 2 Caputo, Vincenzina 2 Chryssochoidis, George 2 Enneking, Ulrich 2 Franz, Catharina 2 Freebairn, John William 2 Gellynck, Xavier 2 Gončarov, V. D. 2 Graf, Erika 2 Higgins, David M. 2 James, Jennifer S. 2 Kutenkov, Rudolf P. 2 Lesh, Matthew 2 Meier, Johanna 2 Moon, Wanki 2 Rau, Marie-Luise 2 Rugbarth, Matthias 2 Rátfai, Attila 2 Schmidt, Leonard 2 Schwerin, Manfred 2 Spiller, Achim 2 Staus, Alexander 2 Verbeke, Wim 2 Verhoef, Peter C. 2 Vlagsma, Kristine 2 Achterbosch, Thom 1 Agarwal, Reeti 1 Ahmad, Waseem 1 Aiking, Harry 1 Alšanov, R. A. 1 Alšanov, Rachman Alšanovič 1 Andrjuščenko, Sergej A. 1 Antritter, Dieter 1 Apostolidis, Chrysostomos 1
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Institution
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Europäische Kommission / Generaldirektion Gesundheit und Verbraucher 2 Forschungs- und Technologierat Bioökonomie <Berlin> / Arbeitsgruppe Tier 2 OECD 2 Agroscope 1 BioÖkonomieRat 1 Centre for International Economic Studies 1 Directorate F - Food and Veterinary Office 1 Erasmus Research Institute of Management 1 Europäische Kommission 1 FAO / Animal Production and Health Division 1 FAO / Food Policy and Nutrition Division 1 Food and Agriculture Organization of the United Nations / Animal Production and Health Division 1 Food and Agriculture Organization of the United Nations / Food Policy and Nutrition Division 1 Großbritannien / Imperial Economic Committee 1 Health & Consumer Protection Directorate General 1 Industrial Development Bank of Turkey 1 International Trade Centre 1 Neuseeland / Ministry of Agriculture and Fisheries / Agriculture Policy 1 RWI - Leibniz-Institut für Wirtschaftsforschung 1 Schweiz / Staatssekretariat für Wirtschaft 1 United States / Bureau of Foreign and Domestic Commerce 1 University of Southampton / Department of Economics 1 Wageningen Universiteit 1
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Food policy : economics planning and politics of food and agriculture 5 Studies on Russian economic development : the official journal of the Institute of Economic Forecasting, Russian Academy of Sciences 4 Agrarwirtschaft : Zeitschrift für Betriebswirtschaft, Marktforschung und Agrarpolitik 3 Agrarwirtschaft: Zeitschrift für Betriebswirtschaft, Marktforschung und Agrarpolitik 3 Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs ; Organ des Bundesverbandes der Deutschen Fleischwarenindustrie e.V., Bonn 3 International journal of consumer studies 3 Agricultural economics 2 Agricultural economics : the journal of the International Association of Agricultural Economists 2 Arbeitsbericht / Institut für Agrarpolitik und Marktforschung der Justus-Liebig-Universität Giessen 2 Berichte aus dem BioÖkonomieRat 2 Canadian journal of agricultural economics : CJAE 2 Journal of food products marketing 2 Journal of retailing and consumer services 2 Schriftenreihe Agrarwissenschaftliche Forschungsergebnisse 2 Working papers / TSE : WP 2 Agricoltura e benessere 1 Agricultural output 1 American journal of agricultural economics 1 Applied economics 1 Arbeitsberichte / Lehrstuhl für Agrarmarketing, Institut für Agrarökonomie, Christian-Albrechts-Universität Kiel 1 Australian economic history review : a journal of economic, business & social history 1 Berichte über Landwirtschaft : Zeitschrift für Agrarpolitik und Landwirtschaft 1 Best practice der Markenführung 1 CIES discussion paper 1 CSR, Sustainability, Ethics & Governance 1 Discussion paper / Centre for International Economic Studies, University of Adelaide 1 Discussion papers in economics and econometrics 1 ERIM report series research in management 1 Ecological economics : the transdisciplinary journal of the International Society for Ecological Economics 1 Economics research international 1 Enterprise & society : the international journal of business history 1 Environment & policy : ENPO 1 Environmental and resource economics 1 Erfolgreiche Markendifferenzierung : Strategie und Praxis professioneller Markenprofilierung 1 Ernährung und Gesellschaft 1 European review of agricultural economics : ERAE 1 Europäische Hochschulschriften / 5 1 FAO food and nutrition paper 1 Food and veterinary office (FVO) - Inspection report ; 2010, 11, 23 1 German journal of agricultural economics : GJAE 1
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ECONIS (ZBW) 113 EconStor 6 ArchiDok 3 RePEc 1 USB Cologne (EcoSocSci) 1
Showing 1 - 50 of 124
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Why do people purchase plant-based meat products from retail stores? : examining consumer preferences, motivations and drivers
Saini, Munish; Prakash, Gyan; Yaqub, Muhammad Zafar; … - In: Journal of retailing and consumer services 81 (2024), pp. 1-14
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10015116819
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Mit Verhaltensökonomie den Fleischkonsum senken
Andor, Mark Andreas; Meier, Johanna - 2023
Ein hoher Fleischkonsum ist ungesund. Zudem ist die Viehwirtschaft für einen erheblichen Teil der globalen Treibhausgasemissionen verantwortlich. Eine RWI-Studie zeigt: Verhaltensökonomische Maßnahmen können dazu beitragen, den Fleischkonsum zu reduzieren, ohne Verbote oder zusätzliche...
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10014000405
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Bangers & Cash: Cutting red tape to put Britain at the centre of the cultivated meat revolution
Lesh, Matthew - 2023
Meat production has grown significantly in recent decades. It provides a source of protein and enjoyment to billions of people. Livestock farming raises significant issues for the environment, including greenhouse gas emissions, expansive land and water use, polluted ecosystems, and lost...
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10015334287
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Meats and cured meats : the new frontiers of sustainability environment, health, safety, culture, economy and ethics in meat supply chains
Bernardi, Elisabetta; Capri, Ettore; Pulina, Giuseppe - 2023
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10014463208
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Mit Verhaltensökonomie den Fleischkonsum senken : Fleischkonsum verursacht einen großen Anteil der globalen Treibhausgase : die Verhaltensökonomie bietet sanfte Mittel, um den Konsum zu reduzieren
Andor, Mark Andreas; Meier, Johanna - RWI - Leibniz-Institut für Wirtschaftsforschung - 2023
Ein hoher Fleischkonsum ist ungesund. Zudem ist die Viehwirtschaft für einen erheblichen Teil der globalen Treibhausgasemissionen verantwortlich. Eine RWI-Studie zeigt: Verhaltensökonomische Maßnahmen können dazu beitragen, den Fleischkonsum zu reduzieren, ohne Verbote oder zusätzliche...
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10014228731
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Bangers &cash : cutting red tape to put Britain at the centre of the cultivated meat revolution
Lesh, Matthew - 2023
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Does carbon labelling encourage the consumption of low-emission meat products? : evidence from China
Rao, Yuan; Tang, Zhengmin - In: The Australian journal of agricultural and resource … 69 (2025) 1, pp. 80-99
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Les perceptions des consommateurs pour les produits carnés en Algérie
Sadoud, Mohamed; Hocquette, Jean-François - 2024
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Wie beeinflussen die Namen von Fleischersatzprodukten die Akzeptanz der Verbraucher?
Graf, Erika; Franz, Catharina; Rugbarth, Matthias; … - 2021
Fleischersatzprodukte sind auf dem Vormarsch. Wie beeinflusst die Namensgebung von Fleischersatzprodukten deren Akzeptanz? In einer quantitativen Omnibusbefragung werden sechs Produktnamen für Fleischersatzprodukte hinsichtlich der Kaufpräferenz bewertet. Die Befragten werden zu den von ihnen...
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012703368
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Wie beeinflussen die Namen von Fleischersatzprodukten die Akzeptanz der Verbraucher?
Graf, Erika; Franz, Catharina; Rugbarth, Matthias; … - 2021
Fleischersatzprodukte sind auf dem Vormarsch. Wie beeinflusst die Namensgebung von Fleischersatzprodukten deren Akzeptanz? In einer quantitativen Omnibusbefragung werden sechs Produktnamen für Fleischersatzprodukte hinsichtlich der Kaufpräferenz bewertet. Die Befragten werden zu den von ihnen...
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012693357
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Cultured meat: promises and challenges
Treich, Nicolas - 2021
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012507666
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Der Markt für Fleisch und Fleischprodukte
Efken, Josef; Meemken, Jakob - In: German journal of agricultural economics : GJAE 70 (2021) 1, pp. 47-67
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012618018
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Novel products and advertising visuals : the mediating role of perceived luxuriousness on willingness to try clean meat products
Septianto, Felix; Quach, Sara; Thaichon, Park; Japutra, … - In: International journal of advertising : the review of … 42 (2023) 5, pp. 916-944
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10014296449
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Sustainable Transition of Meat and Cured Meat Supply Chain : A Transdisciplinary Approach
Fellegara, Anna Maria (ed.); Torelli, Riccardo (ed.);  … - 2023
Chapter 1. Generation Z and Sustainable Cured Meat Consumption: Educational Challenges and Pedagogical Perspectives -- Chapter 2. Sustainability of Swine Breeding: Future Challenges and Opportunities -- Chapter 3. Sustainable Development of Meat Supply Chain and Human Rights -- Chapter 4....
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10014333810
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Factors driving up prices along the food value chain in Switzerland - case studies on bread, yoghurt, and cured ham : Schwerpunktthema: Vor- und nachgelagerte Wertschöpfungsstufen der Landwirtschaft
Logatcheva, Katja; Galen, Michiel van; Janssens, S. R. M.; … - Schweiz / Staatssekretariat für Wirtschaft - 2019
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012063958
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Veganomics: vers une approche economique du véganisme?
Treich, Nicolas - 2019
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012181233
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Identity labels as an instrument to reduce meat demand and encourage consumption of plant based and cultured meat alternatives in China
Ortega, David L.; Sun, Jiayu; Lin, Wen - In: Food policy : economics planning and politics of food … 111 (2022), pp. 1-13
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10013400156
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Raw deal : hidden corruption, corporate greed, and the fight for the future of meat
Sorvino, Chloe - 2022 - First Atria Books hardcover edition
"A shocking and engrossing exposé of the US meat industry, the devastating failures of the country's food system, and the growing disappointment of alternative meat producers claiming to revolutionize the future of food by the head of Forbes's Food, Drink, and Agriculture division, Chloe Sorvino."
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10013171499
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European Communities--Measures Concerning Meat and Meat Products
Wirth, David A. - 2018
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Cultured meat : promises and challenges
Treich, Nicolas - In: Environmental and resource economics 79 (2021) 1, pp. 33-61
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Mock meat in the butchery : nudging consumers toward meat substitutes
Vandenbroele, Jolien; Slabbinck, Hendrik; Van … - In: Organizational behavior and human decision processes : … 163 (2021), pp. 105-116
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Consumer preferences for farm-raised meat, lab-grown meat, and plant-based meat alternatives : does information or brand matter?
Van Loo, Ellen J.; Caputo, Vincenzina; Lusk, Jayson L. - In: Food policy : economics planning and politics of food … 95 (2020), pp. 1-15
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012588052
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The impact of information on willingness to pay and quantity choices for meat and meat substitute
Castellari, Elena; Marette, Stéphan; Moro, Daniele; … - In: Journal of agricultural & food industrial organization 17 (2019) 1, pp. 1-16
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011968840
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Major export opportunities and obstacles in the meat industry of the Russian federation's agro-industrial complex
Osyanin, D. N.; Neburchilova, N. F. - In: Studies on Russian economic development : the official … 30 (2019) 3, pp. 275-278
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012170155
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Fleisch : vom Wohlstandssymbol zur Gefahr für die Zukunft
Rückert-John, Jana (ed.); Kröger, Melanie (ed.) - 2019 - 1. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012506939
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Export potential of Russian food industry
Gončarov, V. D.; Rau, V. V. - In: Studies on Russian economic development : the official … 29 (2018) 5, pp. 544-550
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011937291
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Osobennosti gosudarstvennogo regulirovanija formirovanija rynka agropromyšlennogo kompleksa (mjaso i mjasoprodukty)
Senotrusova, Svetlana Valentinovna - 2017
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011859118
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Rossijskij rynok mjaso-moločnoj produkcii : monografija
Gončarov, V. D.; Choružij, V. I.; Kotevv, S. V. - 2016
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011482346
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Socio-demographic basic factors of German customers as predictors for sustainable consumerism regarding foodstuffs and meat products
Mohr, Manuel; Schlich, Michaela - In: International journal of consumer studies 40 (2016) 2, pp. 158-167
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011488458
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Should we stop meating like this? : reducing meat consumption through substitution
Apostolidis, Chrysostomos; McLeay, Fraser - In: Food policy : economics planning and politics of food … 65 (2016), pp. 74-89
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011633900
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"Herausforderungen für eine zukunftsfähige Erzeugung von Lebensmitteln tierischer Herkunft" : Positionspapier der Arbeitsgruppe Tier des BioÖkonomieRats
Schwerin, Manfred (contributor) - 2010
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Mitteilung der Kommission an das Europäische Parlament und den Rat über die künftige Notwendigkeit und die Verwendung von Separatorenfleisch in der Europäischen Union, einschließlich der Informationspolitik für die Verbraucher
2010
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Determinants of willingness to pay for imported meat products in developing countries : the case of Turkey
Erdem, Cumhur; Senturk, Ismail; Ozkaya, Cumhur - In: International journal of economic perspectives : IJEP 4 (2010) 4, pp. 589-600
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011587764
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Explaining Choice and Share of Category Requirements of Biologic Meat
Verhoef, Peter C. - 2010
In this paper we examine factors determining choice and consumption of biologic or organic meat. In our model explaining choice and share of category requirements, we consider economic/marketing variables (quality, price, and distribution), emotions (fear, empathy, andguilt), social norms,...
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10012758262
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Consumers' valuation for a reduced salt product : a nonhypothetical choice experiment
Lee, Sang Hyeon; Han, Doo Bong; Caputo, Vincenzina; … - In: Canadian journal of agricultural economics : CJAE 63 (2015) 4, pp. 563-582
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011453875
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Il consumatore europeo e il benessere animale : indagine di Slow Food sui consumi e le abitudini di acquisto della carne in funzione della percezione dell'animal welfare
Borra, Danielle (ed.); Tarantola, Martina (ed.) - 2015
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011429571
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The individual search behavior of consumers visualized by means of sequence analysis
Klink, Jeanette; Langen, Nina; Hartmann, Monika - In: Neuere Theorien und Methoden in den Wirtschafts- und …, (pp. 355-364). 2015
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011414879
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Bringing home the "Danish" bacon : food chains, national branding and Danish supremacy over the British bacon market, c.1900-1938
Higgins, David M.; Mordhorst, Mads - In: Enterprise & society : the international journal of … 16 (2015) 1, pp. 141-185
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10011551605
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Strategic marketing insights for small business meat retailers
Groenewald, A. C.; Prinsloo, J. J.; Pelser, T. G. - In: International business and economics research journal 13 (2014) 3, pp. 525-537
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10010370213
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Regulierungspolitische Effekte geschützter geografischer Herkunftsangaben der EU in einer dynamischen und qualitätspolitischen Perspektive
Leufkens, Daniel; Garvert, Rebecca - In: Wie viel Markt und wie viel Regulierung braucht eine …, (pp. 331-342). 2014
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10010423777
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Konkurentosposobnostʹ produkcii predprijatij malogo i srednego predprinimatelʹstva
Kašinova, Nonna Ėduardovna (contributor) - 2014
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Long-run effects of BSE on meat consumption
Bailowas, Adam; Farrell, Lisa; Harris, Mark N.; … - 2007
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Final report of an audit carried out in Denmark from 05 to 13 March 2013 in order to evaluate the control system in place governing the production and placing on the market of mechanically separated meat
Europäische Kommission / Generaldirektion Gesundheit … - 2013
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Meatonomics : how the rigged economics of the meat and dairy make you consume too much - how to eat better, live longer, and spend smarter
Robinson Simon, David - 2013
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10013549314
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Auswirkungen eines verminderten Konsums von tierischen Produkten in Industrieländern auf globale Marktbilanzen und Preise für Nahrungsmittel
Cordts, Anette; Duman, Nuray; Grethe, Harald; Nitzko, Sina - In: Sicherung der Welternährung bei knappen Ressourcen, (pp. 103-135). 2013
[...] Vor diesem Hintergrund beschäftigt sich die folgende Ausarbeitung mit den Möglichkeiten der Reduktion des Fleischkonsums in Industrieländern. Angesichts der Herausforderungen einer globalen Nachhaltigkeit sprechen insbesondere Umwelt- und Klimaaspekte sowie Gesundheitsüberlegungen für...
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10009767010
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Intertwined ambiguities : meat, in vitro meat, and the ideological construction of the marketplace
Chiles, Robert M. - In: Journal of consumer behaviour : an international … 12 (2013) 6, pp. 472-482
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10010230127
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Evaluierung eines Qualitäts- und Herkunftszeichens : das Beispiel "Geprüfte Qualität - HESSEN"
Will, Sabine - 2013
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10010416007
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Corporate Social Responsibility und Nutztierhaltung : zur Akzeptanz der Verbraucher gegenüber Fleischprodukten aus einer artgerecht(er)en Tierhaltung
Harth, Michael - In: Marketing in Forschung und Praxis : [Jubiläumsausgabe …, (pp. 929-944). 2013
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10009780433
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Rückverfolgbarkeit von Lebensmitteln am Beispiel von Fleisch und Fleischwaren : eine empirische Analyse des Verbraucherverhaltens in Deutschland
Lichtenberg, Lisa - 2013 - 1. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10013435802
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Consumers' response to the EU Quality policy allowing for heterogeneous preferences
Resano, Helena; Sanjuán, Ana I.; Albisu Aguado, Luis Miguel - In: Food policy : economics planning and politics of food … 37 (2012) 4, pp. 355-365
Persistent link: https://www.econbiz.de, ebvufind01.dmz1.zbw.eu/10009709752
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