Gesunde Lebensmittel für Europas Bürger : die Europäische Union und die Lebensmittelqualität
Year of publication: |
2000
|
---|---|
Institutions: | Europäische Kommission / Generaldirektion Bildung und Kultur (contributor) |
Publisher: |
Luxemburg : Amt für amtliche Veröff. der Europ. Gemeinschaften |
Subject: | Lebensmittelsicherheit | Food safety | Produktqualität | Product quality | EU-Staaten | EU countries | Europäische Union | Verbraucherpolitik |
-
Food quality and consumer value : delivering food that satisfies
Schröder, Monika J. A., (2003)
-
How do Kosovar and Albanian consumers perceive food quality and safety in the dairy sector?
Haas, Rainer, (2019)
-
Pop, Ştefan Zaharie, (2018)
- More ...
-
La mission de l'UE pour combattre la pauvreté est de dé-globaliser l'agriculture
Berthelot, Jacques, (2006)
-
Breuss, Fritz, (2006)
-
The European integration in a globalized world
de Pitta e Cunha, Paulo, (2006)
- More ...