Wege zu einer nachhaltigen Entwicklung im Bedürfnisfeld Ernährung
Year of publication: |
[1999]
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Other Persons: | Tappeser, Beatrix (contributor) |
Institutions: | Öko-Institut (contributor) |
Published in: | |
Publisher: |
Freiburg : Öko-Inst. |
Subject: | Ernährungssicherung | Food security | Ernährungsindustrie | Food industry | Landwirtschaft | Agriculture | Lebensmittelkonsum | Food consumption | Umweltbelastung | Pollution | Nachhaltige Entwicklung | Sustainable development | Ökologischer Landbau | Organic farming | Umweltbewusstsein | Environmental consciousness | Deutschland | Germany | Welt | World |
Description of contents: | Table of Contents [external.dandelon.com] |
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Proposing a novel index reflecting both climate impact and nutritional impact of food products
Dooren, Corné van, (2017)
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Food for degrowth : perspectives and practices
Nelson, Anitra, (2021)
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Nachhaltigkeit und Ernährung : Produktion - Handel - Konsum
Brunner, Karl-Michael, (2005)
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Landwirtschaft und Ernährung im internationalen Kontext
Dette, Birgit, (1999)
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Globalisierung in der Speisekammer : auf der Suche nach einer nachhaltigen Ernährung
Tappeser, Beatrix, (1999)
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Tappeser, Beatrix, (2000)
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