Passionate about food : exploring "foodie" segmentation by nutritional knowledge
Year of publication: |
2022
|
---|---|
Authors: | Gunarathne, Anoma ; Hemmerling, Sarah ; Labonte, Naemi ; Zühlsdorf, Anke ; Spiller, Achim |
Published in: |
Journal of consumer marketing. - Bradford : Emerald, ISSN 2052-1200, ZDB-ID 2032361-X. - Vol. 39.2022, 7, p. 678-690
|
Subject: | Consumer segmentation | Exploratory factor analysis | Foodies | Germany | Nutritional knowledge | Deutschland | Wissen | Knowledge | Ernährung | Nutrition | Konsumentenverhalten | Consumer behaviour | Ernährungsverhalten | Eating habit | Marktsegmentierung | Market segmentation | Ernährungspolitik | Nutrition policy | Lebensmittelkonsum | Food consumption |
-
A consumer segmentation of nutrition information use and its relation to food consumption behaviour
Visschers, Vivianne H. M., (2013)
-
Unravelling the food literacy puzzle : evidence from Italy
Palumbo, Rocco, (2019)
-
Fiedler, John L., (2016)
- More ...
-
Köche als Kunden : Direktvermarktung landwirtschaftlicher Spezialitäten an die Gastronomie
Lüth, Maren, (2004)
-
Köche als Kunden : Direktvermarktung landwirtschaftlicher Spezialitäten an die Gastronomie
Lüth, Maren, (2005)
-
Böhm, Justus, (2009)
- More ...