//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~isPartOf:"Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen"
~subject:"Deutschland"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Affectivity and organizational...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 2 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Deutschland
Hotel industry
26
Hotellerie
26
Germany
16
Dienstleistungsmarketing
6
Services marketing
6
Cost estimation
3
Gastronomie
3
Kalkulation
3
Restaurant industry
3
Dienstleistungsmanagement
2
Preismanagement
2
Pricing strategy
2
Service management
2
Accounting
1
Advertising
1
Beschäftigungssystem
1
Betriebliche Budgetierung
1
Betrieblicher Standort
1
Betriebliches Bildungsmanagement
1
Break-Even-Analyse
1
Break-even analysis
1
Corporate budgeting
1
Cost centre accounting
1
Dienstleistung
1
Distribution channel
1
Employer-provided training
1
Employment system
1
Firm location
1
Gewinnermittlung
1
Human Resource Management
1
Human resource planning
1
Inter-firm cooperation
1
Kostenstellenrechnung
1
Marketing management
1
Marketingmanagement
1
Organisationsstruktur
1
Organizational structure
1
Personalbeschaffung
1
Personalmanagement
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Article
16
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
16
Book section
16
Language
All
German
16
Author
All
Schlieper, Thomas
5
Schrand, Axel
5
Winter, Kay
5
Hänssler, Karl Heinz
3
Fuchs, Wolfgang
2
Grimmelsmann, Anette
1
Jaeschke, Arndt Moritz
1
Rettl, Walter
1
Scheefer, Ulrike
1
more ...
less ...
Published in...
All
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Europäische Hochschulschriften / 5
21
SpringerLink / Bücher
20
Başbakanlık Devlet Istatistik Enstitüsü, Yayin
18
Handbuch Hospitality Management : Managementkonzepte, Wettbewerbskontext, Unternehmenspraxis
14
Arbeitspapier
12
Hospitality Controlling : erfolgreiche Konzepte für die Hotellerie
11
Südosteuropa-Mitteilungen
9
Discussion paper series / IZA
8
Finanzierungsleitfaden Mittelstandshotellerie : Strategien und Konzepte für dauerhaften Erfolg
7
Psychisch gesund bleiben : betriebliche Gesundheitspolitik für die Praxis - in der Praxis
7
SOEP papers on multidisciplinary panel data research / German Socio-Economic Panel Study (SOEP), DIW Berlin
7
WSI-Mitteilungen : Zeitschrift des Wirtschafts- und Sozialwissenschaftlichen Instituts der Hans-Böckler-Stiftung
7
BestMasters
6
Edition / Hans-Böckler-Stiftung
6
Forschungsbericht / Bundesministerium für Arbeit und Soziales
6
Hospitality Development : Hotelprojekte erfolgreich planen und umsetzen
6
IZA-Forschungsgutachten
6
Ifo Schnelldienst
6
Mit der Marke zum Erfolg : Markenmanagement in Hotellerie und Gastronomie
6
Mitteilungen / Deutsch-Türkische Gesellschaft, Bonn
6
Research
6
Edition Dienstleistungsmanagement
5
Forschung aus der Hans-Böckler-Stiftung
5
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
5
Journal of vocational behavior
5
Sonderreihe / Deutsches Wirtschaftswissenschaftliches Institut für Fremdenverkehr
5
Springer eBook Collection
5
Wirtschaftsdienst : Zeitschrift für Wirtschaftspolitik
5
Arbeit : Zeitschrift für Arbeitsforschung, Arbeitsgestaltung und Arbeitspolitik
4
CESifo Forum
4
CESifo forum : a bi-monthly journal on European economic issues
4
Fehlzeiten-Report : Zahlen, Daten, Analysen aus allen Branchen der Wirtschaft
4
Führung und Gesundheit
4
Gabler Edition Wissenschaft
4
Hotel Real Estate Management : Grundlagen, Spezialbereiche, Fallbeispiele
4
Journal of organizational behavior : OB ; the internat. journal of industrial, occupational and organizational psychology and behavior
4
Personalmanagement im Tourismus : Erfolgsfaktoren erkennen - Wettbewerbsvorteile sichern
4
Ruhr Economic Paper
4
Ruhr economic papers
4
more ...
less ...
Source
All
ECONIS (ZBW)
16
Showing
1
-
10
of
16
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Der Standort
Hänssler, Karl Heinz
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 5-19)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646184
Saved in:
2
Das Marktkonzept
Schlieper, Thomas
;
Hänssler, Karl Heinz
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 21-45)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646188
Saved in:
3
Zusammenarbeit in der
Hotellerie
: funktionelle Entkopplung, Betreiberformen und Kooperationen
Jaeschke, Arndt Moritz
;
Fuchs, Wolfgang
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 71-86)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646264
Saved in:
4
Der Beherbergungsbereich
Rettl, Walter
;
Hänssler, Karl Heinz
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 107-128)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646284
Saved in:
5
Der Gastronomiebereich
Fuchs, Wolfgang
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 129-156)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646293
Saved in:
6
Planung und Budgetierung im Personalwesen
Winter, Kay
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 161-169)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646300
Saved in:
7
Suche und Auswahl von Personal
Winter, Kay
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 171-179)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646304
Saved in:
8
Das Arbeitsverhältnis in der betrieblichen Praxis
Winter, Kay
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 181-194)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646306
Saved in:
9
Die betriebliche Aus- und Weiterbildung
Winter, Kay
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 195-200)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646311
Saved in:
10
Die Entwicklung des Personalwesens in der
Hotellerie
Winter, Kay
- In:
Management in der Hotellerie und Gastronomie : …
,
(pp. 201-202)
.
2008
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003646315
Saved in:
1
2
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->