Consumer perception of traceability in the meat chain
Year of publication: |
2001
|
---|---|
Authors: | Gellynck, Xavier ; Verbeke, Wim |
Published in: |
Agrarwirtschaft : Zeitschrift für Betriebswirtschaft, Marktforschung und Agrarpolitik. - Frankfurt, M. : Deutscher Fachverl., ISSN 0002-1121, ZDB-ID 210572-X. - Vol. 50.2001, 6, p. 368-374
|
Subject: | Fleischwirtschaft | Meat industry | Fleischwaren | Meat product | Produktqualität | Product quality | Warenkennzeichnung | Product labelling | Lebensmittelsicherheit | Food safety | Konsumentenverhalten | Consumer behaviour | Belgien | Belgium | 2001 |
-
Do producers respond to quality information disclosure? : the HACCP certification in meat industry
Zhou, Jiehong, (2022)
-
Ortega, David L., (2022)
-
Van Loo, Ellen J., (2020)
- More ...
-
Steur, Hans De, (2014)
-
Molnár, Adrienn, (2011)
-
TRANSLATING LATENT TRENDS IN FOOD CONSUMER BEHAVIOR INTO NEW PRODUCTS
Gellynck, Xavier, (2010)
- More ...