Chancen und Risiken für die Food Value Chain
Year of publication: |
2016
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Authors: | Strecker, Otto A. ; Elles, Anselm ; Lendle, Michael ; Küsters, Thomas |
Institutions: | AFC Consulting Group (issuing body) |
Publisher: |
Bonn : AFC Consulting Group AG |
Subject: | Ernährungsindustrie | Food industry | Betriebliche Wertschöpfung | Value creation | Geschäftsmodell | Business model | Deutschland | Germany | Ernährungswirtschaft | Wertschöpfungskette |
Description of contents: | Table of Contents [gbv.de] |
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The application of value nets in food supply chains : a multiple case study
Zondag, Marcel M., (2017)
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Umweltinnovation und -kooperation in Wertschöpfungsketten
Kramer, Matthias, (2006)
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Dünckmann, Florian, (2007)
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Management-Konzepte für die Food Value Chain
Strecker, Otto A., (2013)
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Strecker, Otto A., (2022)
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Resilienz und Potenziale für die Food Value Chain
Strecker, Otto A., (2023)
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