Patterns and dynamics of chicken and turkey meat production
Year of publication: |
October 2014 ; 1. Auflage
|
---|---|
Authors: | Windhorst, Hans-Wilhelm ; Wilke, Anna |
Publisher: |
Vechta : Wissenschafts- und Informationszentrum Nachhaltige Geflügelwirtschaft (WING), Univ. |
Subject: | Geflügelhaltung | Aviculture | Geflügelfleisch | Poultry meat | Agrarproduktion | Agricultural production | Räumliche Verteilung | Spatial distribution | Welt | World | Asien | Asia | USA | United States | Lateinamerika | Latin America | Europa | Europe | Afrika | Africa | Fleischproduktion | Globalisierung | Truthuhnfleisch |
Description of contents: | Table of Contents [gbv.de] |
Published items: |
5 hits in ECONIS - Online Catalogue of the ZBW
|
-
Patterns and dynamics of chicken and turkey meat production in the sub-regions of Africa
Windhorst, Hans-Wilhelm, (2014)
-
Patterns and dynamics of chicken and turkey meat production in the sub-regions of Europe
Windhorst, Hans-Wilhelm, (2014)
-
Patterns and dynamics of chicken and turkey meat production in the sub-regions of the Americas
Windhorst, Hans-Wilhelm, (2014)
- More ...
-
Die Globalisierung der Schweinefleischerzeugung zwischen 1970 und 2010
Windhorst, Hans-Wilhelm, (2013)
-
Die räumliche Dynamik der Putenfleischerzeugung zwischen 1970 und 2010
Windhorst, Hans-Wilhelm, (2013)
-
Die Globalisierung der Hühnerfleischerzeugung zwischen 1970 und 2010
Windhorst, Hans-Wilhelm, (2013)
- More ...