Showing 1 - 10 of 50
Due to increasing health consciousness among consumers, there is an ever‐growing demandfor food and beverages with …‐being products and food which canprevent certain diseases. The German market for functional food is still growing. But whoare the … German functional food consumers? In an online‐survey referring to the Food‐Related Lifestyle by BRUNSØ and GRUNERT (1995) we …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009302586
intake are relatively high in Syria, indicating a rather high prevalence of food security, at least as far as access to … dietary food energy and macronutrients is concerned. More research is needed to address a number of methodological issues (e … from Syria’s food balance sheets, which indicate a lower mean food intake, and with other sub-national survey results. …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009248920
Laut Umfragen stellt die Gesundheit für viele Menschen einen sehr hohen Wert, meist sogar den höchsten Wert dar. Wurde früher Gesundheit als Abwesenheit von Krankheit definiert, so hat sich die Gesundheit heute zu einem mehrdimensionalen Konstrukt gewandelt, das sich aus körperlichem und...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005840602
Vorliegender Beitrag beschäftigt sich mit dem ECR-Element Efficient Promotion aus der Perspektive eines Herstellers. welcher die Funktion eines Category Leaders innehat.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005847966
Risikokommunikationdes BfR, durchgeführt. Der inhaltliche Schwerpunkt lag auf dem Themenfeld „Lebensmittelsicherheit“.Die Studie fokussierte …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10008860682
nutrition value interms of calories. We analyze how food consumption patterns change with increasing incomeby estimating both … basic commodity like food as well. We investigatefood consumption in Russia, taking into account both expenditure and …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009022155
In order to explain the growth of obesity in industrialized and transitioneconomies, a behavioral approach to food … intake and overconsumption of caloriesis presented. It is argued that changes in food consumption patterns are one of themain … drivers behind the imbalance of calories consumed and calories spent. Theinclusion of new types of food in the regular diet of …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009138625
the international fruit and vegetable trade could be diminishing as a result of the increasing prevalence of food quality …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009302570
Neben Mangelernährung augrund fehlender mene an Nährstoffen zählen qualitative Defizite in der menschlichen Ernährung zu den bedeutendsten Risiken für Krankheit und vorzeitigen Tod in Entwicklungsländern. Wichtige qualitative Risikofaktoren sind die Kontamination von Nahrungsmitteln mit...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009347561
In den letzten etwa 130 Jahren hat die Nachfrage nach Nahrungsmitteln weltweit außerordentlichstark zugenommen. Hierfür gibt es vor allem zwei Gründe. Zum einen ist die Weltbevölkerungin diesem Zeitraum sehr schnell gewachsen. Im Jahr 1900 lebten etwa 1,5Milliarden Menschen auf der Welt. Im...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009347565