//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~subject:"Hand- und Lehrbücher, Nachschlagewerke"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Konserventechnisches Handbuch...
Similar by person
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Hand- und Lehrbücher, Nachschlagewerke
Deutschland <DDR>
3
Wohnungsbau
3
DDR
2
Sowjetunion
2
Stadtplanung
2
UdSSR
2
1971-1990
1
Ernährung
1
Früchte
1
Gemu§ sekonserven
1
Gemüse
1
Gemüsekonserve
1
Gemüseverarbeitende Industrie
1
German Democratic Republic
1
Geschichtliche Zeitschriften
1
Gorki
1
Großtafelbau
1
Kochen
1
Konserve
1
Konserven
1
Konservierung
1
Kriegsgeschichte
1
Magdeburg
1
Nischni Nowgorod
1
Obstkonserve
1
Obstkonserven
1
Obstverarbeitung
1
Politik
1
Ratgeber
1
Residential construction
1
Speise
1
UdSSR Polen
1
Wohngebiet
1
Wohnung
1
Wohnungsbaufinanzierung
1
Wohnungsbaupolitik
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
1
Language
All
German
1
Author
All
Krause, Hans
1
Nehring, Peter
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
1
Showing
1
-
1
of
1
Sort
Relevance
Date (newest first)
Date (oldest first)
1
Konserventechnisches Taschenbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie
Nehring, Peter
-
1958
-
13., völlig neu verfasste Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014378714
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->