Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie
Alternative title: | Nehring/Krause. Konserventechnisches Handbuch |
---|---|
Year of publication: |
1969 ; 15. Aufl.
|
Authors: | Nehring, Peter |
Other Persons: | Krause, Hans (contributor) |
Publisher: |
Braunschweig : Hempel |
Subject: | Konserven | Früchte | Gemüse | Hand- und Lehrbücher, Nachschlagewerke | Obstverarbeitung | Gemüseverarbeitende Industrie | Konservierung |
Published items: |
2 hits in ECONIS - Online Catalogue of the ZBW
|
-
Konserventechnisches Taschenbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie
Nehring, Peter, (1958)
-
Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie ; 2
Nehring, Peter, (1969)
-
Guidelines for can manufactures and food canners : prevention of metal contamination of canned foods
(1986)
- More ...
-
Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie ; 1
Nehring, Peter, (1969)
-
Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie ; 2
Nehring, Peter, (1969)
-
Konserventechnisches Taschenbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie
Nehring, Peter, (1958)
- More ...