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It is recognised that Small and Medium-sized Enterprises (SMEs) need to adapt and change toremain competitive in the rapidly changing business environment of the 21st Century. As withmany other industries this is evident in the Agri-food industry in Wales where Agrifood SMEscan attain a...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009022237
[...]In this paper we attempt to contribute to such an improved mapping by analyzing the nutritional status of a representative sample of households in Syria. According to the preliminary results of this analysis, average levels of nutrient intake are relatively high in Syria, indicating a...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009248920
Due to increasing health consciousness among consumers, there is an ever‐growing demandfor food and beverages with health‐improving components. Not only ‘light’ and low fatproducts are in demand, but increasingly so‐called well‐being products and food which canprevent certain...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009302586
Die Idee der personalisierten Ernährung, einer speziell auf den Genotyp und den Phänotypabgestimmten Ernährungsweise, basiert auf den Erfolgen der Nutrigenomik. Diese nochjunge Forschungsrichtung untersucht das Zusammenwirken von Genen und Ernährung unddessen Einfluss auf die Gesundheit. Die...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005867237
In this paper, we aim to model the vertical relation between retailers and suppliersin the food industry whereby retailers exercise seller power in their relation with consumersand buyer power in their relation with producers. We then evaluate the degree of pricetransmission, relative to the...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005868661
Diese geteilte Verantwortung von Lebensmittelunternehmen für nachhaltigen Konsum istGegenstand der vorliegenden qualitativen Untersuchung. Die Ergebnisse einer systemati‐schen Inhaltsanalyse schriftlicher Dokumente (Leitbilder, Geschäfts‐/Jahresberichte,...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005869798
Der vorliegende Diskussionsbeitrag untersucht die Preisgestaltung von Bioprodukten im Lebensmittelhandel in den Ländern Schweiz, Deutschland und Österreich. Um die Preisges‐taltung zu analysieren, werden die drei Einflussfaktoren Produktionskosten, Nachfrage und Angebot auf den ausgewählten...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005869801