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Subjects
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Fleischverarbeitende Industrie 21 Meat processing industry 12 Deutschland 5 Fleischwirtschaft 5 Meat industry 5 meat processing industry 4 Germany 3 Livestock Production/Industries 3 Animal husbandry 2 Austria 2 Business process management 2 Corporate Social Responsibility 2 Corporate social responsibility 2 DEA 2 Dynamic Luenberger productivity growth indicator 2 Efficiency 2 Effizienz 2 Environmental management 2 Firms financial-economic performances 2 Fleisch 2 Fleischindustrie 2 Fleischmarkt 2 Hungarian and Emilia-Romagna food industry 2 Impulse response analysis 2 Investment spikes 2 Klein- und Mittelbetrieb 2 MEAT-PROCESSING INDUSTRY 2 Meat 2 Online-Publikation 2 Prozessmanagement 2 Stoffstrommanagement 2 Strategische Planung 2 Tierhaltung 2 Umweltmanagement 2 Viehwirtschaft 2 agri-food districts 2 stochastic production function 2 Österreich 2 МЯСНАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ 2 Alternative energy sources 1
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Online availability
All
Free 10 Undetermined 2
Type of publication
All
Book / Working Paper 18 Article 12 Journal 1
Type of publication (narrower categories)
All
Graue Literatur 5 Non-commercial literature 5 Article in book 3 Aufsatz im Buch 3 Dissertation 3 Hochschulschrift 3 Thesis 3 Article in journal 2 Aufsatz in Zeitschriften 2 Case study 2 Fallstudie 2 Amtsdruckschrift 1 Arbeitspapier 1 Congress Report 1 Dissertation u.a. Prüfungsschriften 1 Government document 1 Working Paper 1
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Language
All
German 12 English 8 Undetermined 8 Czech 1 Portuguese 1 Russian 1
Persons
All
Brasili, Cristina 2 Fanfani, Roberto 2 Kapelko, Magdalena 2 Kelling, Andreas 2 Maccarini, Elisa Ricci 2 Monasterolo, Irene 2 Stefanou, Spiro E. 2 СОЛОВЬЕВ А.А. 2 Adams, Wendi Len 1 Albrecht, Waldir 1 Althoff, Chtistine A. 1 Badde, Joachim 1 Brocklebank, Andrea M. 1 Bötsch, Manfred 1 Emel, Jacque 1 Epelstejn, Elena 1 Glauben, Thomas 1 Groot, Bert de 1 Hobbs, Jill E. 1 Hüther, Frank 1 Ivanovič, Anastacija Aleksandrovna 1 Janiuk, Ireneusz 1 Jank, Klaus 1 Jarosinski, Miroslaw 1 José, Humberto J. 1 Kerr, William A. 1 Klimova, Marija Leonidovna 1 Kneißl, Franz 1 Krivonoženkova, Ekaterina Aleksandrovna 1 Kupiec-Teahan, Beata 1 Leat, Philip M. 1 Lázaro, Javier Moreno 1 Matyukha, Andriy 1 Meleščenja, Aleksej Viktorovič 1 Mezera, Josef 1 Moreira, Regina F.P.M. 1 Neo, Harvey 1 Neves, Marcos Fava 1 Nossent, Sonja 1 Oude Lansink, Alfons 1
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Institutions
All
European Association of Agricultural Economists - EAAE 2 Deutschland / Bundesministerium für Ernährung und Landwirtschaft 1 OECD 1 Wissenschaftlicher Beirat für Agrarpolitik 1
Published in...
All
Studies on the agricultural and food sector in Central and Eastern Europe 2 Unternehmensführung, Organisation und Management in Agrar- und Ernährungswirtschaft 2 ВЕСТНИК САРАТОВСКОГО ГОСУДАРСТВЕННОГО СОЦИАЛЬНО-ЭКОНОМИЧЕСКОГО УНИВЕРСИТЕТА 2 104th Seminar, September 5-8, 2007, Budapest, Hungary 1 2011 International Congress, August 30-September 2, 2011, Zurich, Switzerland 1 Acta oeconomica Pragensia : vědecký časopis Vysoke Školy Ekonomické v Praze 1 Berichte aus Energie- und Umweltforschung 1 Betriebswirtschaftliche Diskussionsbeiträge 1 CSR und Lebensmittelwirtschaft : nachhaltiges Wirtschaften entlang der Food Value Chain 1 Critical food studies 1 Die Normierung der gesellschaftlichen Verantwortung von Organisationen : ISO 26000 und ONR 192500 1 Dynamik mit Verantwortung 1 Energy 1 International Economics 1 Investigaciones de Historia Económica (IHE) Journal of the Spanish Economic History Association 1 Market orientation : transforming food and agribusiness around the customer 1 Nachhaltig wirtschaften konkret 1 Omega 1 Omega : the international journal of management science 1 Working Papers of the Institute of Management Berlin at the Berlin School of Economics and Law 1
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Sources
All
ECONIS (ZBW) 17 RePEc 8 USB Cologne (EcoSocSci) 5 BASE 1
Showing 1 - 31 of 31
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Wege zu einer gesellschaftlich akzeptierten Nutztierhaltung : Gutachten
2015
Die Nutztierhaltung in Deutschland hat sich in den letzten Jahrzehnten zu einem wirtschaftlich sehr erfolgreichen Sektor entwickelt. Es wurden große Fortschritte in Bezug auf die Ressourceneffizienz erzielt. Gleichzeitig gibt es erhebliche Defizite vor allem im Bereich Tierschutz, aber auch im...
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Geographies of meat : politics, economy and culture
Neo, Harvey; Emel, Jacque - 2017
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Wykorzystanie mozliwosci rozwoju miedzynarodowego - przyklad Grupy Kapitalowej „Sokolow” SA / Exploiting international development opportunities – the example of Corporate Group „S...
Janiuk, Ireneusz; Jarosinski, Miroslaw - In: International Economics (2014) 6, pp. 81-90
The paper presents the available opportunities of international growth of firms described in the management literature: sequential development and early internationalisation. The results of research on the internationalisation of Polish firms indicates a growth of interest in both development...
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Český zahraniční obchod s masem a masnými výrobky
Pohlová, Karina; Mezera, Josef; Špička, Jindřich - In: Acta oeconomica Pragensia : vědecký časopis Vysoke … 24 (2016) 2, pp. 63-80
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Micarnas gelebte Verantwortung gegenüber der Gesellschaft
Bötsch, Manfred - In: CSR und Lebensmittelwirtschaft : nachhaltiges …, (pp. 187-202). 2016
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Firma Schirnhofer - der Weg zur Zertifizierung nach ONR 192500
Schirnhofer, Karl-Heinz; Kneißl, Franz - In: Die Normierung der gesellschaftlichen Verantwortung von …, (pp. 147-159). 2016
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Effizienz russischer Geflügelfleischproduzenten : Entwicklung und Determinanten
Epelstejn, Elena - 2013
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Analyzing the impact of investment spikes on dynamic productivity growth
Kapelko, Magdalena; Oude Lansink, Alfons; Stefanou, Spiro E. - In: Omega 54 (2015) C, pp. 116-124
Firm-level data usually show that a large portion of firm-level investment takes place in a few investment episodes. This paper assesses productivity growth and its components in production framework that accounts for the dynamics of capital adjustment and relates this to investment spikes using...
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Analyzing the impact of investment spikes on dynamic productivity growth
Kapelko, Magdalena; Oude Lansink, Alfons G. J. M.; … - In: Omega : the international journal of management science 54 (2015), pp. 116-124
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Estimating the Degree of Buyers' Market Power: Evidence from the Ukrainian Meat Processing Industry
Perekhozhuk, Oleksandr; Matyukha, Andriy; Glauben, Thomas - European Association of Agricultural Economists - EAAE - 2011
This study develops a structural market model for the econometric analysis of buyers’ market power in the Ukrainian meat processing industry, because there is some evidence that suggests that meat processors may excise market power in the agricultural market of slaughtered livestock. The...
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НАПРАВЛЕНИЯ ИННОВАЦИОННОГО РАЗВИТИЯ ПРЕДПРИЯТИЙ МЯСНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ РОССИИ
СОЛОВЬЕВ А.А. - In: ВЕСТНИК САРАТОВСКОГО … (2011) 3, pp. 124-126
В статье показана роль инноваций в развитии предприятий мясной промышленности. Дается оценка эффективности инновационной деятельности, и выявляются...
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НОВЫЕ ФОРМЫ УЧАСТИЯ ГОСУДАРСТВА В РАЗВИТИИ МЯСНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ РОССИИ
СОЛОВЬЕВ А.А. - In: ВЕСТНИК САРАТОВСКОГО … (2011) 3, pp. 88-90
В статье раскрываются современные подходы к государственному регулированию мясной промышленности. Дается оценка эффективности инструментов государственного...
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Sistema organizacionno-ekonomičeskich predloženij i rekomendacij, napravlennych na povyšenie effektivnosti mjasnoj i moločnoj promyšlennosti Respubliki Belarusʹ
Meleščenja, Aleksej Viktorovič (contributor);  … - 2014
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Formación e internacionalización de la gran empresa cárnica española, 1944-2008: Campofrío
Lázaro, Javier Moreno - In: Investigaciones de Historia Económica (IHE) Journal of … 5 (2009), pp. 103-140
Campofrío was at 2000 the biggest UE meat processing company and were included between the most important in the world. Just a few manufacturing or food Spanish companies had a similar presence in the European market. This paper wants to looks into the reasons of a short and successfully...
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Flexibilisierung von Geschäftsprozessen in der Praxis : Case Study "Westfleisch eG - Einführung einer Service-orientierten Architektur (SOA)"
Pohland, Sven; Hüther, Frank; Badde, Joachim - 2008
Die Firma Westfleisch ist eine Unternehmensgruppe der Fleisch verarbeitenden Industrie. Mit einem Jahresumsatz von 1,67 Mrd. Euro gehört Westfleisch zu Europas führenden Schlachtunternehmen. Durch Übernahmen, verschärften Wettbewerb sowie - auch infolge von Fleischskandalen - strengere...
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Estratégias para a carne bovina no Brasil
Neves, Marcos Fava (contributor);  … - 2012
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A Comparative Analysis of the Meat Sector in Hungary and Emilia-Romagna: Performance and Efficiency
Brasili, Cristina; Fanfani, Roberto; Maccarini, Elisa Ricci - 2007
In the last years, a lot of important changes occurred inside the European Union after the entering of 12 new member States. The rate of economic growth of the new member States has been higher the other EU members. In Hungary, particularly, the growth level has reached an intermediate position,...
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A Comparative Analysis of the Meat Sector in Hungary and Emilia-Romagna: Performance and Efficiency
Brasili, Cristina; Fanfani, Roberto; Maccarini, Elisa Ricci - European Association of Agricultural Economists - EAAE - 2007
In the last years, a lot of important changes occurred inside the European Union after the entering of 12 new member States. The rate of economic growth of the new member States has been higher the other EU members. In Hungary, particularly, the growth level has reached an intermediate position,...
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Organic solid waste originating from the meat processing industry as an alternative energy source
Virmond, Elaine; Schacker, Robson L.; Albrecht, Waldir; … - In: Energy 36 (2011) 6, pp. 3897-3906
The biosolids originating from the wastewater treatment process of two meat processing plants (LFP and LFG) were characterized as a fuel and their potential for utilization as alternative energy sources was assessed through the combustion of LFP in a pilot scale cyclone combustor. A comparative...
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Improving market orientation in the Scottish beef supply chain through performance-related communications : the case of the McIntosh Donald Beef Producer Club and Qboxanalysis
Leat, Philip M.; Revoredo Giha, César L.; … - In: Market orientation : transforming food and agribusiness …, (pp. 83-103). 2010
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The North American beef industry in transition : new consumer demands and supply chain responses
Brocklebank, Andrea M.; Hobbs, Jill E.; Kerr, William A. - 2008
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i3 - Sustainable Food Management : ein Projektbericht im Rahmen der Programmlinie Fabrik der Zukunft, Impulsprogramm Nachhaltig Wirtschaften
Schirnhofer, Karl - 2006
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Supermarkets and the meat supply chain : the economic impact of food retail on farmers, processors and consumers
2006
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Strategische Planung für mittelständische fleischverarbeitende Unternehmen : Entscheidungsunterstützung im Rahmen eines ESS-Konzeptes
Kelling, Andreas - 2003 - 5. Aufl.
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Wettbewerbsprozesse und Firmenwachstum in der Transformation am Beispiel der polnischen Fleischindustrie
Pieniadz, Agata - 2002
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Strategische Planung für mittelständische fleischverarbeitende Unternehmen : Entscheidungsunterstützung im Rahmen eines ESS-Konzeptes
Kelling, Andreas - 2002 - 4.u. korr. Aufl.
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Die betriebliche Schwachstellenanalyse zur Förderung des produktionsintegrierten Umweltschutzes in der fleischverarbeitenden Industrie
Schneider, Christoph - 2000
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Three essays of agribusiness in transition
Adams, Wendi Len - 1997 - [Mikrofiche-Ausg.]
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Mischungsoptimierung in der Wurstwarenherstellung : eine Fallstudie
Jank, Klaus; Wäscher, Gerhard - 1997
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Working conditions in the European meat processing industry
Nossent, Sonja; Groot, Bert de; Verschuren, Ria - 1995
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Die Fleischerei : internationale Fachzeitschrift für Fleischverarbeiter in Handwerk und Industrie
Bad Wörishofen : Holzmann - 13.1962 -
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